SÅÅÅÅ TYPISKT!

2012-11-06 @ 23:52:11
Lyckades ju iaf skriva klart allt till MPSfoldern innan datorn bokstavligt talat DOG... O nu står det "det gick inte att starta datorn" o så måste den genomgå ngn reparation... asså... teknik säger jag bara!
 
Skönt m lite klarhet i ALLT som måste fixas inför mässan på lördag då...Foldern kanske klar nu? om den finns kvar? men måste peta i texten m hjälp av bästa Frida innan den skickas till GBG också. sen blir det kanske jofotex imorgon på lunchen om jag hinner, för att se om dom kan sponsra med ngra kvadratmeter tyg att ha som dropdown elr vad det heter, sen äre bara tryckeri men har typ mejlat hundra så ngt borde ju ge ett svar iallafall o även mejlat massa ang kläder så kanske ngnsnäll själ kan sponsra oss? 
 
Aja, på G nu iallafall känns det som!
 
N hoppas jag på att datorn villl sammarbeta en stund till. sen en date med kudden :)
 
Natti

STRUTS OCH ALLT ANNAT

2012-11-06 @ 19:58:31
Vikbolands struts säger jag bara... Där mestadels av dagen spenderats tillsammans med DV. SVINKALLT är bara förnamnet men trevligt var det (:
 
Nu precis pratat m fina Frida o man kan ju inte bli annat än glad o tiden bara springer iväg! :) Hon är grym den tjejen o bloggen är verkligen en rekommendation: http://ninemile.blogg.se/!!
 
Kvällen spenderas framför photoshop (vilket har blivit en vana nu senaste dagarna) med en mysig kissekatt (: Men tyvärr har jag inget uppdrag just nu o inte heller ngn inspiration till min egen blogg så nu blir det nog bara lite bilder framöver... Om jag inte hittar på ngt annat :) 
 
 
Blir lika full i skratt varje gång jag ser denna bild, ni är fina ni människor :)

STRUUUUUTS!!

2012-11-06 @ 11:38:10

MONDAY

2012-11-05 @ 22:06:00
En behaglig start på veckan på jobbet, inte jättemycket patienter men ändå rullade det på hela dagen. Inga allvarligare fall utan bara lite finputsning på de fina djuren (: Vi sysselsatte oss även med lite annat, provsvar, blodanalyser, ommöblering av fikarummet osv. Riktigt fint blev det tillslut men ändå inte klara.
 
Sen från jobbet blev jag och skitväder var det så Lukas fick stå.. Vilket känns förjävligt! Therese var ute o kolla honom igår när jag red och nu är han FRISKFÖRKLARAD!! Tjohoooooo, lycklig tjej!
Då är det bara nojjan hos mig själv jag måste bli av med och dags att börja bygga muskler båda för honom och mig, haha!
Detta ger mig ju dock lite mer panik, hur tusan ska jag hinna motionera min fina kuse 6ggr/veckan som jag håller på nu? Men jag SKA hinna, jag SKA hinna med jobb, hästen, hunden, MPS o allt annat jag vill göra. Sen hade det inte varit helt fel att ha lite tid att träffa fina vännerna också... Hur gör man för att så effektivt som möjligt utnyttja tiden? Skulle behöva gå kurs!
 
Kanske att jag ska ta tidig kväll ikväll så jag är utvilad inför en fortsatt jobbvecka men självklart blir det väl inte så idag heller... Planering o jag är inte goda vänner!
Förövrigt ser jag fram emot lördagens Alba-expo där jag o mina fina friends i MPS ska vara med som utställare, GRYMT! kom dit vettja!
 
 
 
 
 
 

Nöjd... en stund iallafall.

2012-11-05 @ 00:39:38
Nu börjar det arta sig... kanske. Iallafall tills jag fastnar i photoshop nästa gång, är ju så satans kul! Mycket kvar att pyssla med så inte klar på långa vägar men nu får det bli tack o godnatt för idag.
Klockan sprang iväg som vanligt o snart är det dags att gå upp igen, om jag inte har helt fel uppfattning blir det väl snart täckesväder för alla hästarna o dags för Sofia att gå upp ännu tidigare, buhu!!

Now time to sleep!

...

2012-11-04 @ 21:06:57
Sakta men säkert blir det kanske en design på denhär bloggen okcså. Det värsta är ju att jag aldrig kan bestämma mig hur den ska se ut, vilken beslutsångest ;) haha!
Nu Beck o (kanske) lite photoshop till ;)

Anxiety!

2012-11-04 @ 20:27:51
Ångesten börjar krypa sig på, över vad man ska göra i framtiden... Lite mer än 1år sen studenten nu o vad har man gjort egentligen... Lite jobb här o där o lite plugg just för skojs skull,. men mer då?
Kollat utbildningar typ överallt men blir jag mer klok för det? Nae, inte ett dugg!
 
Livet är ju bra som det är just nu, trivs SÅ bra hos distriktarna, med mina underbara hästar och Zot och allt. Sen har jag mps att ägna tid åt och viltrehab som jag aldrig kommit igång med på riktigt men som kanske startar nu vart efter, och det är ju verkligen ngt jag strävat efter SÅ länge! Men det finns ju också endel grejer som fattas... Tex den där veterinärlegetimationen som jag så länge drömt om men som jag inte vet utan bara hoppas någongång ska dyka upp... Tyvärr dyker den ju dock inte bara upp utan det är en period på 6 år att plugga. O förhoppningsvis blir det ju där jag vill, dvs i Köpenhamn men om inte? Blir det då Ungern, Tjeckien??? Åhhh....
Är jag ens beredd på att lämna allt här? Lämna allt, familj, vänner, mina älskade djur o allt för 6 års utbildning utomlands? Visst hade det varit kul o verkligen ett äventyr men usch det är svårt...
 
HUR ska man kunna veta vad man ska göra med livet? Och HUR ska man hinna med allt? ÅNGEST!! :(
 
 

Finally!!

2012-11-04 @ 02:01:20
Bloggen som aldrig används... bloggen som aldrig uppdateras... bloggen som glöms bort, ja det är min det! Nu är allt gammalt, allt förflutet raderat och jag börjar om på nytt, ett ställe där jag kan skriva av mig. Där jag bara skriver utan att bry mig om ifall ngn läser utan bara skönt att rensa hjärnkontoret, känns som det behövs! Suttit med en skock bilder o designat lite bloggar under kvällen, som vanligt kommer min egen i sista hand så just nu är det bara tillfälligt skräp eftersom allt är under konstruktion, får se hur det blir sedan o när jag orkar ta tag i det. En veckas jobb är över nu iallafall och även en halv helg... :( Én lite stressig vecka var det som vanligt men jag trór jag trivs bäst då :) Hann även med mina hästar ganska mycket, en sökträning och ett mpsmöte i torsdags. Känns rätt ok faktiskt! I fredags em kom en fin bctjej o flytta in här över helgen, det gjorde nog allt! Har varit en ganska tuff början på helg annars, arg o besviken i omgångar o vet inte riktigt vad för folk man kan lita på... men är det ovanligt? nej! Tog en långpromenad förut idag med fina Lo, syster och kameran. Riktigt skönt att rensa hjärnan o ganska fint väder :) Blev även en galoppsväng med Lukas längs kanalen, undrar om han är bra... Blir aldrig klok på dethär, är det bara jag som är nojjig? ååh!! :( Med farten på mitt mobilainternet blir det inga bilder idag, får bli i nästa inlägg! Nu dags att sova, sweet dreams!